Dutch Decor Kussenhoes Lehel 45×45 Cm Multi 8714165560874

Kussenhoes Lehel heeft een uniek patroon met meerdere kleuren. Het geeft een dromerige sfeer door het verrassende lijnenspel. Met de neutrale tinten misstaat het niet in de meeste woonkamers. Het is gemaakt van katoen en de afmeting is 45 x 45 cm. Elke exemplaar van dit artikel is uniek. Het (kleuren)patroon kan daardoor net iets afwijken van de foto.De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen. Let op: deze kussenhoes wordt geleverd zonder binnenvulling. Ook te bestellen als sierkussen met een passend vulkussen. Dutch Decor Dutch Decor produceert en importeert sinds 1994 een complete collectie aan sier- en woonkussens, stoelkussens, tafellinnen en plaids. Er wordt tweemaal per jaar een nieuwe collectie op de markt gebracht, in het voorjaar en in het najaar. Elke collectie bestaat uit een breed assortiment producten die voldoen aan de laatste modieuze trends in kleuren, stoffen en bewerkingen. Onze passie voor wonen staat centraal in onze bedrijfsvoering en dat is terug te zien in onze producten. Wij bieden aansprekende en onderscheidende producten voor iedereen.
J-Services.nl Dutch Decor Kussenhoes Lehel 45×45 Cm Multi 8714165560874
Dutch Decor Kussenhoes Lehel 45x45 Cm Multi
PRIJS: 12.89

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.