Einhell benzine grasmaaier 80 L GEPM 53 S HW B 405230

Deze Einhell benzine grasmaaier GE-PM 53 S HW B & S is een modern en betrouwbaar helper landschapswerktuig van een nieuwe generatie grasmaaiers van Einhell. De veelzijdige functies en materialen van hoge kwaliteit maken het een ideale grasmaaier voor de ambitieuze hobby tuinier. De krachtige 4-takt B & S E-Series motor biedt te allen tijde voldoende kracht, zodat deze betrouwbare achterwielaandrijving grasmaaier elk terrein en taak kan aanpakken. Het kan moeiteloos worden gestart met het innovatieve Einhell Einhell B & S ReadyStart S²-systeem of de starterkabel die gemakkelijk op de handgreep is opgeslagen, zonder verstopping of priming. Om te voldoen aan alle vereisten inzake tuinverzorging, heeft de maaier een unieke 5-in-1 functionaliteit om te schakelen tussen maaien, mulcheren, de zijuitwerpfunctie, de achteruitwerpfunctie van de deflector en de collectie. Het innovatieve Vortex Technology Dek, in combinatie met het geïntegreerde gras kam- en combinatieblad zorgt voor nauwkeurige maaien. Het hoogwaardige metalen maaidek is ontworpen met geoptimaliseerde stromingseigenschappen en is geïnstrueerd uit een enkel metaal. Dankzij zijn slimme vormgeving en speciale vorm zorgt het roterende mes voor een krachtige zuigkracht die het gras opheft alvorens te snijden. Alleen dan wordt het gesneden, versnipperd en uitgeworpen met aanzienlijke kracht. Het combinatieblad elimineert de noodzaak om messen uit te wisselen bij het overschakelen van het normale maaien tot mulcheren, en bespaart de gebruiker tijd, werk en de extra kosten van verschillende bladen. De centrale snijhoogte-instelling met 6 niveaus zorgt ervoor dat het kind speelt om de werkhoogte aan te passen. De rijwielen met kogellagers hebben speciale banden, zodat de benzine grasmaaier comfortabel en makkelijk met elk type terrein omgaat. De grote grascollectiezak met niveauindicator en 2 handgrepen bevat maximaal 80 liter stekken en is bijzonder makkelijk te gebruiken met beide handen. Het unieke Einhell vouwhandvatconcept heeft een schoonmaak- en opslagpositie, en de handgreep is op drie niveaus verstelbaar. Dankzij de extra zachte grip en geïntegreerde draagbare handgrepen, kan de maaier te allen tijde bediend en vervoerd worden. Deze grasmaaier heeft een speciale waterreinigingsfunctie, die een kenmerk is van deze productlijn; Een standaard tuinslang kan via de snelkoppeling worden aangesloten en zorgt voor een waterstroom die het snijmes draait en de grasmaaier moeiteloos reinigt. De maaier wordt geleverd met een schoonmaakmiddel voor het reinigen in de schoonmaakpositie. Deze rechtopstaande schoonmaakpositie kan ook gebruikt worden voor het opslaan van de grasmaaier in relatief weinig ruimte. De GE-PM 53 S HW B & S wordt aanbevolen voor gazons tot 1800 m².
J-Services.nl Einhell benzine grasmaaier 80 L GEPM 53 S HW B 405230
Einhell benzine grasmaaier 80 L GE-PM 53 S HW B &
PRIJS: 489.86

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.