Fruit of the Loom 5 Original Tshirt 100 katoen grafiet XL 274006

Deze wereldberoemde, zachte en zeer comfortabele Fruit of the Loom T-shirts zijn basiskledingstukken die niet mogen ontbreken in de kledingkast van een man. Ze zijn casual en tegelijkertijd trendy. De shirts kunnen gedragen worden als gewoon T-shirt of als ondershirt. Met deze set van 5 T-shirts heeft u iedere dag een schoon shirt. Fruit of the Loom gebruikt hun kwalitatief hoogwaardige Belcoro garen om deze T-shirts te produceren. Hierdoor zijn ze niet alleen zacht en zeer comfortabel, maar ook erg geschikt om te bedrukken. Levering bevat 5 T-shirts.
J-Services.nl Fruit of the Loom 5 Original Tshirt 100 katoen grafiet XL 274006
Fruit of the Loom 5 Original T-shirt 100% katoen grafiet XL
PRIJS: 22.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.