HEMA Knuffel Uit Nepal 20 Cm 45200048

KNUFFELS MET EEN GOED VERHAAL.
Een unieke knuffel met een uniek verhaal. Deze knuffels zijn gehaakt “handmade” door moeders uit Nepal. De moeders haken in groepen. Eén moeder haakt de poten, de andere moeder haakt het lijf en weer een andere moeder het hoofd. De laatste moeder naait de knuffel aan elkaar. Elke knuffel is uniek en je koopt de knuffel met handtekening van één van de moeders. De moeders bouwen, door het haken van de knuffels, aan een betere toekomst voor zichzelf en hun families. Als er winst wordt gemaakt investeert Return to Sender de winst in projecten die bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling in de regio's van herkomst. Return to Sender gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Lees meer op returntosender.nl of kijk op facebook.com/returntosender.
J-Services.nl HEMA Knuffel Uit Nepal 20 Cm 45200048
HEMA Knuffel Uit Nepal 20 Cm
PRIJS: 8.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.