HEMA Vias De Barrancas Malbec Shiraz Ros 17380528

Mendoza, het belangrijkste wijngebied van Argentinië levert sappige en fruitige wijnen. Het gebied heeft zich in de laatste jaren steeds meer ontwikkeld tot een gebied waar gerenommeerde wijnen worden geproduceerd. De wijngaarden van Vina Barrancas liggen op ongeveer 600 meter hoogte en hebben een ideaal microklimaat voor het produceren van kwaliteitswijnen. Er wordt gebruik gemaakt van computer gestuurde druppel-irrigatie voor en optimale waterhuishouding. Eén van de grote voordelen van de wijnen in de nieuwe wereld is dat irrigatie is toegestaan, waardoor er een constante kwaliteit ontstaat en er geen waterverspilling plaatsvindt.
J-Services.nl HEMA Vias De Barrancas Malbec Shiraz Ros 17380528
HEMA Viñas De Barrancas Malbec Shiraz - Rosé
PRIJS: 5.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.