tite Camry CR 6715 Universeel Glazen Deksel 22 CmCamry 3710

De Camry universele deksel heeft een vorm die het mogelijk maakt om zowel potten en pannen te dekken. Deze functie verhoogt het gebruik ervan te vergelijken met deksels van de set, die alleen kan passen in een bepaalde pot of een bepaald pan.

Het deksel is gemaakt van gehard glas die zowel esthetisch en gemakkelijk te reinigen is. Dankzij deze transparante functie, kan men gemakkelijk de status controleren van de bereide gerechten. De CR 6715 universele deksel heeft een diameter van 22cm die op vele modellen van potten en pannen past. Een zeer praktische element in elke keuken

  • Universele maat 22cm – voor potten en koekenpannen
  • Gemaakt van gehard glas
  • Elegant, veilig-to-touch handvat
  • Holtes waardoor de stoom kan ontsnappen
  • Duurzaam en eenvoudig te reinigen
  • Vaatwasmachinebestendig


J-Services.nl tite Camry CR 6715 Universeel Glazen Deksel 22 CmCamry 3710
tite Camry CR 6715 Universeel Glazen Deksel 22 CmCamry
PRIJS: 8.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.