vidaXL Houten wijnrek voor 9 flessen met opbergkist 240506

Dit is het perfecte wijnrek voor de wijnliefhebbers. Dit elegante houten wijnrek is ideaal om meerdere flessen op te bergen, het zal prachtig staan in uw keuken, eetkamer, woonkamer en ga zo maar door. Dit wijnrek met ruimte voor 9 wijnflessen, een opslagkastje en een lade voor accessoires, biedt alles wat nodig is om van uw glaasje wijn te genieten. De opbergkist heeft een hendel aan de voorzijde en de lade is snel uit te schuiven, hierdoor kunt u alles makkelijker opnenen en sluiten. De hoge kwaliteit van dit wijnrek zorgt ervoor dat u er lang van zult kunnen genieten.
J-Services.nl vidaXL Houten wijnrek voor 9 flessen met opbergkist 240506
vidaXL Houten wijnrek voor 9 flessen met opbergkist
PRIJS: 73.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.