Beliani Crema Tuinset Wicker wit 7081451875730

De uitbreiding voor onze CREMA loungeset – Triple – biedt de gelegenheid om van jouw geliefde tuinlounge een royale zitgroep te maken! Zo kun je met de wicker meubelen niet alleen van een gezellige avond genieten, maar ook grote feesten geven. Qua design en comfort doet de Triple versie niet onder voor de CREMA set. Het wicker harmoniseert geweldig met de kussenhoezen. De 3-zitsbank geeft je voldoende gelegenheid om te zitten of te liggen en biedt zeer veel plek. De driezits rotanbank heeft een afmeting van 71×200 cm, het zitvlak is 37 cm hoog en de leuning is 34 cm hoog. De poten van het rotan tuinmeubel zijn ook, door het verstellen van de hoogte, aan ongelijke oppervlakken aan te passen. Uiteraard is de bank ook los te gebruiken, zonder dat je in het bezit moet zijn van onze CREMA tuinset.
J-Services.nl Beliani Crema Tuinset Wicker wit 7081451875730
Beliani Crema - Tuinset Wicker wit
PRIJS: 649.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.