Beliani Emperor Bureaustoel Leer beige 7081451215239

Met de EMPEROR stoel masseer je je door je werkdag. Deze hoogwaardige stoel met geïntegreerde massagefunctie in de leren bekleding is een must-have voor ieder kantoor. De stand van de zitting, die een maximale zithoogte van 54 cm heeft, dwingt je door zijn speciale opbouw om rechtop te zitten. Dankzij de gebogen armleuningen van hout kunnen vermoeide armen ook tussendoor ontspannen rusten en speciaal ontworpen lederen oplegstukken is ontspannen nog aangenamer. De 5 nylon wieltjes van de designstoel zijn zo gemaakt, dat je vloer zonder krassen en deuken blijft. Kortom: De aanschaf van deze burostoel zul je niet betreuren. Toelaatbare belasting: 150 kg
J-Services.nl Beliani Emperor Bureaustoel Leer beige 7081451215239
Beliani Emperor - Bureaustoel Leer beige
PRIJS: 159.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.