Bestron plafondventilator 122 cm 60 W 403983

Deze plafondventilator van Bestron verbruikt minder elektriciteit dan andere air conditioning systemen waardoor deze ventilator milieuvriendelijker en efficiënter is. De ventilator heeft 3 chromen bladen. De ventilator heeft een winter en zomer bediening. De ventilator is geschikt voor het verspreiden van een koel briesje in huis. Ook tijdens koude winternachten. Door de ventilator tegen de klok in te besturen wordt de lucht naar beneden geblazen waardoor de warmte zich sneller door de kamer verspreidt. Waardoor de verwarming minder lang hoeft te werken. De motor heeft koperen geleiders waardoor de ventilator energie-efficiënt is. De afstand tussen de vloer en de bladen dient minstens 230 cm te zijn.
J-Services.nl Bestron plafondventilator 122 cm 60 W 403983
Bestron plafondventilator 122 cm 60 W
PRIJS: 68.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.