vidaXL Bijzettafel met 2 lades 43x33x51 cm massief mangohout 243298

Deze tafel heeft een industriële stijl en zal een opvallende aanvulling zijn op elke kamer. Hij kan ook worden gebruikt als nachtkastje, slaapkamerkastje, tafel, enz. Deze tafel is gemaakt van massief mangohout, waardoor hij erg stevig, stabiel en duurzaam is. De twee lades zijn ruim en de ijzeren vierkante poten dragen bij aan het industriële uiterlijk en de stabiliteit. De zichtbare houtnerfstructuur zorgt ervoor dat elk meubelstuk uniek is en net iets anders dan de rest. De tafel is helemaal handgemaakt en dat vakmanschap draagt bij aan zijn spectaculaire retro-stijl. Elke stap van het proces wordt uitgevoerd met uiterste zorg, zij het polijsten, verven of lakken. Belangrijke opmerking: kleuren kunnen per meubel verschillen, waardoor de salontafel uniek is. De levering is willekeurig.
J-Services.nl vidaXL Bijzettafel met 2 lades 43x33x51 cm massief mangohout 243298
vidaXL Bijzettafel met 2 lades 43x33x51 cm massief mangohout
PRIJS: 105.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.