vidaXL Overhemd blauwzwart geblokt gevoerd flanel maat M 131005

Blijf warm deze winter met ons uitstekende, dikgevoerde flanellen overhemd. Gebruik het als extra laag of om uw jas te vervangen. Het is de ideale keuze voor werkkleding, of u nu planten pot in de tuin, of op een bouwplaats werkt. Doordat het gemaakt is van hoogwaardig flanel, is dit overhemd zacht en zeer comfortabel te dragen, en de voering zorgt voor extra warmte. Het heeft twee borstzakken met knoopsluiting. De manchetten zijn dubbelknoops voor een perfecte pasvorm rond de pols. De ingetogen vormgeving is een fantastische combinatie van een klassieke maar modieuze uitstraling, die dit overhemd een essentieel onderdeel maakt van de kledingkast van iedere man.
J-Services.nl vidaXL Overhemd blauwzwart geblokt gevoerd flanel maat M 131005
vidaXL Overhemd blauw-zwart geblokt gevoerd flanel maat M
PRIJS: 23.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.