Beliani Kiruna Hoekbank Stof lichtgrijs 7081454038002

Hoekbank met slaapfunctie KIRUNA De KIRUNA slaapbank is een moeilijk te missen tijdloze combinatie van stof en poten van synthetisch materiaal. De bank is extreem stabiel en makkelijk te onderhouden. Deze hoekbank neemt weinig ruimte in beslag en biedt toch veel zitruimte. De stoffering is aangenaam zacht en de nauwkeurig afgewerkte kussens bieden met de armleuningen een aangenaam comfort. De subtiele kleur past bij vele stijlen. De slaapbank past in vele ruimtes dankzij de afmetingen van 293x161x90 cm en de 45 cm hoge zitting. Dankzij deze slaapbank zul je veel extra ruimte hebben voor logerende gasten. De bank is snel en makkelijk in een bed te veranderen door de zitting uit te trekken, waardoor je de bank niet van de muur hoeft weg te trekken. Er is extra opslagruimte onder de chaise longue. De KIRUNA zal je huis comfortabel en uitnodigend maken. Details Kleur: licht- of donkergrijs Bekleding: 100% polyester Poot: 5 cm, plastic Afmetingen: 293 x 161 x 90 cm Chaise longue: 161 x 109 x 90 cm Bank: 154 x 94 x 90 cm Hoogte zitting: 45 cm Diepte zitting: 58 cm Slaapoppervlak: 161 x 233 cm Opbergruimte: 141 x 73-103 x 25 cm Bodem: stabiel houten frame De set omvat Bank met chaise longue Exclusieve slaapbank Drie comfortabele kussens De bank wordt geleverd in twee dozen Eigenschappen Makkelijk in een bed te veranderen Optimaal comfort Hoge kwaliteit bekleding Past perfect bij vele interieur designstijlen Volledig gestoffeerde bank laat plaatsing op elke plek toe Maintenance tips Lichte vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd met droge shampoo en vochtige spons Verwijder moeilijke vlekken met warm zeepsop Gebruik geen chloorhoudende middelen bij de reiniging van de bank Stofzuigen met speciaal opzetstuk Behandel vlekken met gedestilleerd water
J-Services.nl Beliani Kiruna Hoekbank Stof lichtgrijs 7081454038002
Beliani Kiruna - Hoekbank Stof lichtgrijs
PRIJS: 1049.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.