Dutch Decor Kussenhoes Dabel 45×45 Cm Aqua 8714165535391

Een kussenhoes in de maat 45×45 cm vervaardigd van katoen en polyester. Dit kleurrijke kussen heeft aan de voorzijde een fotoprint van een zeester en vissen en een uni achterzijde in de kleur aqua. Deze kussenhoezen worden geleverd zonder binnenvulling. Ook te bestellen als sierkussen met een 45×45 cm binnenvulling. Dutch Decor Dutch Decor produceert en importeert sinds 1994 een complete collectie aan sier- en woonkussens, stoelkussens, tafellinnen en plaids. Er wordt tweemaal per jaar een nieuwe collectie op de markt gebracht, in het voorjaar en in het najaar. Elke collectie bestaat uit een breed assortiment producten die voldoen aan de laatste modieuze trends in kleuren, stoffen en bewerkingen. Onze passie voor wonen staat centraal in onze bedrijfsvoering en dat is terug te zien in onze producten. Wij bieden aansprekende en onderscheidende producten voor iedereen.
J-Services.nl Dutch Decor Kussenhoes Dabel 45×45 Cm Aqua 8714165535391
Dutch Decor Kussenhoes Dabel 45x45 Cm Aqua
PRIJS: 14.89

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.