Dutch Decor Kussenhoes Porkee 45×45 Cm Lichtgrijs 8714165535032

De overvloeiende kleuren van deze kussenhoes zijn uniek en zorgen ervoor dat de uitstraling van een kamer verandert. De achterkant van de hoes is effen. Afmetingen zijn 45 x 45 cm en het is gemaakt van katoen. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen. Let op: deze kussenhoes wordt geleverd zonder binnenvulling. Ook te bestellen als sierkussen met een passend vulkussen. Elk artikel is een uniek exemplaar door handmatige verwerking. De kleursamenstelling kan daardoor afwijken van de foto. Dutch Decor Dutch Decor produceert en importeert sinds 1994 een complete collectie aan sier- en woonkussens, stoelkussens, tafellinnen en plaids. Er wordt tweemaal per jaar een nieuwe collectie op de markt gebracht, in het voorjaar en in het najaar. Elke collectie bestaat uit een breed assortiment producten die voldoen aan de laatste modieuze trends in kleuren, stoffen en bewerkingen. Onze passie voor wonen staat centraal in onze bedrijfsvoering en dat is terug te zien in onze producten. Wij bieden aansprekende en onderscheidende producten voor iedereen.
J-Services.nl Dutch Decor Kussenhoes Porkee 45×45 Cm Lichtgrijs 8714165535032
Dutch Decor Kussenhoes Porkee 45x45 Cm Licht-grijs
PRIJS: 15.89

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.