Dutch Decor Sierkussen Guetta 45×45 Cm Zand 8714165559267

Het leuke sierkussen Guetta is, met dit eigentijdse design, een waar genot om naar te kijken. De afmeting is 45 x 45 cm en is gemaakt van een mix van viscose, polypropyleen en polyester. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen. Dit sierkussen wordt geleverd met een passende binnenvulling. Ook te bestellen als kussenhoes zonder vulkussen. Dutch Decor Dutch Decor produceert en importeert sinds 1994 een complete collectie aan sier- en woonkussens, stoelkussens, tafellinnen en plaids. Er wordt tweemaal per jaar een nieuwe collectie op de markt gebracht, in het voorjaar en in het najaar. Elke collectie bestaat uit een breed assortiment producten die voldoen aan de laatste modieuze trends in kleuren, stoffen en bewerkingen. Onze passie voor wonen staat centraal in onze bedrijfsvoering en dat is terug te zien in onze producten. Wij bieden aansprekende en onderscheidende producten voor iedereen.
J-Services.nl Dutch Decor Sierkussen Guetta 45×45 Cm Zand 8714165559267
Dutch Decor Sierkussen Guetta 45x45 Cm Zand
PRIJS: 26.89

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.