Dutch Decor Sierkussen Needle 45×45 Cm Zwart 8714165531232

Een sierkussen in de maat 45×45 cm vervaardigd van katoen en polyester. Dit kussen heeft aan de voorzijde zachte franjes in zwart en zilver en een gladde uni achterkant in zwart.Deze sierkussens worden geleverd met een 45×45 cm binnenvulling. Ook los te bestellen als kussenhoes zonder binnenvulling. Dutch Decor Dutch Decor produceert en importeert sinds 1994 een complete collectie aan sier- en woonkussens, stoelkussens, tafellinnen en plaids. Er wordt tweemaal per jaar een nieuwe collectie op de markt gebracht, in het voorjaar en in het najaar. Elke collectie bestaat uit een breed assortiment producten die voldoen aan de laatste modieuze trends in kleuren, stoffen en bewerkingen. Onze passie voor wonen staat centraal in onze bedrijfsvoering en dat is terug te zien in onze producten. Wij bieden aansprekende en onderscheidende producten voor iedereen.
J-Services.nl Dutch Decor Sierkussen Needle 45×45 Cm Zwart 8714165531232
Dutch Decor Sierkussen Needle 45x45 Cm Zwart
PRIJS: 19.02

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.