Fruit of the Loom Original Kids Tshirt 5 stuks groen maat 104 274246

Deze wereldberoemde, zachte en zeer comfortabele kinder T-shirts van Fruit of the Loom zijn basiskledingstukken die niet mogen ontbreken in de kledingkast van uw kind. Ze zijn casual en tegelijkertijd trendy, en kunnen elke dag worden gedragen. Met deze set van 5 shirts hebben uw kinderen elke dag een schoon en fris t-shirt. Fruit of the Loom gebruikt hun kwalitatief hoogwaardige Belcoro garen om deze T-shirts te produceren. Hierdoor zijn ze niet alleen zacht en uiterst comfortabel, maar ook zeer geschikt om te bedrukken. Levering bevat 5 T-shirts voor kinderen.
J-Services.nl Fruit of the Loom Original Kids Tshirt 5 stuks groen maat 104 274246
Fruit of the Loom Original Kids T-shirt 5 stuks groen maat 104
PRIJS: 20.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.