Hanumat Bokszak 70 cm 8717953222510

Bokszak 70 cm x Ø 35 cm ± 20KGDeze hanumat bokszak is een schitterende bokszak van geweldige kwaliteit. Deze bokszak is gevuld met textielsnippers voor een perfecte absorptie.Dit zijn bokszakken van professionele sportschool kwaliteit! Deze bokszak van Hanumat is een lust voor het oog. De bokszakken zijn extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen. De Hanumat bokszak krijgt hierdoor extra stevigheid en blijft zijn mooie strakke vorm altijd behouden. De bokszakken worden gevuld met nieuw ingekocht versneden textiel, dit om schimmelen en stank te voorkomen . De vulling van de bokszakken is zo samengesteld dat deze uw stoten perfect absorbeert en uw handen en benen goed beschermd blijven.De bokszakken worden geleverd met bijbehorende 4-puntketting en worden ingepakt in een zeer stevig transparant plastic
J-Services.nl Hanumat Bokszak 70 cm 8717953222510
Hanumat Bokszak 70 cm
PRIJS: 34.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.