vidaXL Gstring damesondergoed 25 stuks diverse kleuren en stijlen maat 38 130437

Onze G-strings van hoge kwaliteit zijn onmisbaar in de kast van iedere vrouw. U ontvangt een set van 25 stuks, omdat ondergoed natuurlijk iedere dag wordt gedragen. De G-strings zijn gemaakt van een ademende stretchstof en hebben een comfortabele pasvorm. Door de minimale bedekking aan de voorkant, zijn ze erg sexy en dankzij het G-string ontwerp is dit ondergoed onzichtbaar onder uw kleding. De zachte, elastische band zorgt ervoor dat u ze eenvoudig aan kunt doen. De set bevat 25 paar G-strings in willekeurige kleuren en stijlen.
J-Services.nl vidaXL Gstring damesondergoed 25 stuks diverse kleuren en stijlen maat 38 130437
vidaXL G-string damesondergoed 25 stuks diverse kleuren en stijlen maat 38
PRIJS: 20.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.