vidaXL Salontafel bruin 242983

Deze schitterende salontafel is een tijdloze toevoeging aan uw huis. Zijn massief houten tafelblad biedt een stabiel en stevig oppervlak waarop u van alles kunt plaatsen, zoals: drankjes, vazen, fruitschalen en beeldjes. Deze praktische salontafel helpt u om uw woonkamer opgeruimd te houden, met behulp van de geïntegreerde opslagruimte. De opbergruimte is perfect voor het bewaren van multimedia-apparaten, boeken, tijdschriften of kleine spullen die u binnen handbereik wil houden. Met 4 zwenkwielen (2 met rem) is deze salontafel eenvoudig te verplaatsen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de tafel duurzaam is. Aan deze salontafel geniet u samen met vrienden en familie van een lekkere kop koffie of een drankje.
J-Services.nl vidaXL Salontafel bruin 242983
vidaXL Salontafel bruin
PRIJS: 87.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.