vidaXL Tuinhek 125 x 25 m groen met palen alle toebehoren 140358

Dit hoge kwaliteit gegalvaniseerd tuinhek met PVC-coating, met een lengte van 25 meter en een hoogte van 125 cm, zal uw huis of terrein jarenlang beschermen en u privacy bieden. Dankzij het gegalvanisserd met PVC-coating gaas, zal dit tuinhek niet roesten of verzwakken. Dit hek met gaas met een draaddikte van 2,8 mm is zowel UV-bestendig als weersbestendig voor jarenlang gebruik. De levering bedraag een tuinhek , 11 afrasteringspalen, 2 steunpalen, 1 spandraad, 1 binddraad en 3 draadspanners. Handige tip: als u een 50-meter lange hek nodig heeft, kunt u dit artikel 2 keer aanschaffen. De montage is heel eenvoudig. Alle materialen zijn inbegrepen om het tuinhek zo lang mogelijk te maken als u wilt.
J-Services.nl vidaXL Tuinhek 125 x 25 m groen met palen alle toebehoren 140358
vidaXL Tuinhek 1,25 x 25 m groen met palen & alle toebehoren
PRIJS: 152.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.