VMF Powersport AGM accu 12 V 8 Ah FA YT9B4 404270

Deze accu FA YT9B-4 van VMF Powersport heeft een compact ontwerp. De AGM technologie is speciaal ontworpen voor sportmotoren. De technologie van het matte absorberende glas zorgt ervoor dat de stoffen die vrijkomen van de accu worden opgenomen. AGM heeft een lage interne weerstand, kan hoge spanningen aan en heeft een lange levensduur. Dankzij de AGM technologie is de accu onderhoudsvrij en betrouwbaar. De accu kan goed tegen lage temperaturen. De AGM accu’s zijn veiliger voor mens en milieu. De bovenkant en zijkanten geven extra stevigheid en duurzaamheid. De batterij is direct klaar voor gebruik.
J-Services.nl VMF Powersport AGM accu 12 V 8 Ah FA YT9B4 404270
VMF Powersport AGM accu 12 V 8 Ah FA YT9B-4
PRIJS: 45.94

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.