Dutch Decor Kussenhoes Emado 40×60 Cm Taupe 8714165560973

Met deze aardse tinten past kussenhoes Emado prachtig in menig interieur. Door de afmeting van 40 x 60 cm geeft het een leuk effect op de bank. De hoes is gemaakt van katoen en aan beide zijden bedrukt. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen. Let op: deze kussenhoes wordt geleverd zonder binnenvulling. Ook te bestellen als sierkussen met een passend vulkussen. Dutch Decor Dutch Decor produceert en importeert sinds 1994 een complete collectie aan sier- en woonkussens, stoelkussens, tafellinnen en plaids. Er wordt tweemaal per jaar een nieuwe collectie op de markt gebracht, in het voorjaar en in het najaar. Elke collectie bestaat uit een breed assortiment producten die voldoen aan de laatste modieuze trends in kleuren, stoffen en bewerkingen. Onze passie voor wonen staat centraal in onze bedrijfsvoering en dat is terug te zien in onze producten. Wij bieden aansprekende en onderscheidende producten voor iedereen.
J-Services.nl Dutch Decor Kussenhoes Emado 40×60 Cm Taupe 8714165560973
Dutch Decor Kussenhoes Emado 40x60 Cm Taupe
PRIJS: 16.89

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.