Bo Jungle Babynest Bcomfort grijs B300600 411151

Wat is er nu een beter cadeau voor uw kleine engeltje dan dit 4 seizoenen B-Comfort babynest van Bo Jungle? Dit knusse babynestje is precies wat uw kleintje nodig heeft om in slaap te vallen in een leeg ledikant zonder dat u hem/haar vast hoeft te houden. Het nest kan voor extra comfort aan een kinderwagen, reiswieg, babyschommel of autozitje bevestigd worden. De 2-delige hoes kan aan elkaar bevestigd worden om uw baby een warm en zeker gevoel te geven, alsof hij of zij omarmd wordt, zelfs tijdens een moment van rusteloosheid. Het omkeerbare comfortabele babynestje heeft een kant die bestaat uit een ademende stof voor de zomer en een zachte winterkant gemaakt van velboa. Uw baby zal rustiger slapen omdat het babynestje het hele lichaam ondersteunt. Het waterdichte gedeelte aan de onderkant beschermd tegen luierongevallen en de verwijderbare voetenzak zorgt ervoor dat de voetjes van uw baby warm blijven. Als u ziet dat uw kleintje wat gegroeid is kunt u het hoofdsteuntje gemakkelijk aanpassen om hem/haar op de juiste plek te laten slapen.
J-Services.nl Bo Jungle Babynest Bcomfort grijs B300600 411151
Bo Jungle Babynest B-comfort grijs B300600
PRIJS: 44.94

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.