Fiets achterlicht met grond laser LED 28856968391

Kenmerken: Wees zichtbaar in het verkeer Fiets achterlicht met grond laser Geschikt voor elke fiets Spat water dicht 2 Lasers Bevestiging steun meegeleverd Gratis verzending Dit achterlicht heeft 5 leds en 2 laserstralen die op de grond schijnen. Doordat er een laserstraal aan de linker en rechter zijde richting de grond schijnen ben je extra goed zichtbaar voor het achteropkomend verkeer, hierdoor is het rijden in de avond en nacht een stuk veiliger. Tevens kunt u hem gebruiken als u gaat wandelen, joggen, paardrijden. Je kunt er voor kiezen om zowel de leds of de laser onafhankelijk van elkaar te kunnen laten branden of te laten knipperen.
J-Services.nl Fiets achterlicht met grond laser LED 28856968391
Fiets achterlicht met grond laser (LED)
PRIJS: 3.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.