HomingXL Loungebank Swing chaise longue rechts stof Milano blauw 81 8719172656428

De loungebank Swing is een moderne, zachte en comfortabele zitbank met rechte armleuningen. De afmetingen van deze loungebank maken dat deze ook zeer geschikt is voor de iets kleinere woonkamers. Uitgevoerd in de stof Milano blauw 80. De totale afmeting van dit bankstel is 208/136 x 84 x 82 cm (b x d x h). Bij deze variant zit de chaise longue aan de rechterzijde als je er voor staat. De kleur op de foto kan per computerscherm afwijken van de werkelijkheid. De loungebank Swing is een moderne, zachte en comfortabele zitbank met rechte armleuningen. Door zijn moderne uitstraling is deze zitbank geschikt voor vrijwel ieder interieur. Wanneer je kiest voor de Milano blauw 80, wordt de bank geleverd met kunststof poten in chroom-look. Stof Milano is een sterke synthetische meubelstof . Deze mooie ijsblauwe stof is opgebouwd uit twee kleuren garen. De stof is strak geweven en voelt iets stug en iets harig aan, maar prikt niet! Een mooie stof voor een bankje dat een aantal jaren mee moet. De lichtblauwe kleur sluit helemaal aan op de trend van dit moment, maar is tegelijkertijd neutraal genoeg om vele interieurs te complimenteren. Samenstelling: 100%polyester Montage De banken uit de Swing serie worden bijna kant en klaar geleverd. Je hoeft alleen de poten te monteren, maar hier komt geen gereedschap aan te pas. De pootjes, voorzien van vaste bout, kun je gemakkelijk in de daarvoor bestemde gaten draaien. De twee delen zijn eenvoudig in elkaar te klikken. Ook zijn de banken lekker licht en dus makkelijk in je eentje te hanteren.
J-Services.nl HomingXL Loungebank Swing chaise longue rechts stof Milano blauw 81 8719172656428
HomingXL Loungebank Swing chaise longue rechts | stof Milano blauw 81
PRIJS: 575.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.