Philips Sapcentrifuge Viva Collection 15 L 400 W HR183200 409554

Deze sapcentrifuge Viva Collection HR1832/00 van Philips ideaal voor het maken van een gezond glas sap gevuld met voedingsstoffen en vitaminen en het verkrijgen van de maximale hoeveelheid sap uit uw favoriete groenten en fruit. De sapcentrifuge heeft een compact ontwerp waardoor u het op uw keukenblok kunt achterlaten of gemakkelijk kunt opbergen. Dankzij het innovatieve QuickClean-extractiesysteem kunt u in een keer 1,5 L juice maken zonder dat u de pulpcontainer leeg hoeft te maken. Alle oppervlakken van de zeef zijn glad, waardoor u de vezels weg kunt vegen met een standaard keuken spons. Dankzij het ronde ontwerp en de gladde oppervlakken zonder hoeken en gaten, is de pulp makkelijk te bereiken en is de houder makkelijker te reinigen. De deksel en de pulpcontainer zijn transparant, zodat u direct kunt zien wanneer de container vol is en alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasser bestendig.
J-Services.nl Philips Sapcentrifuge Viva Collection 15 L 400 W HR183200 409554
Philips Sapcentrifuge Viva Collection 1,5 L 400 W HR1832/00
PRIJS: 69.94

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.