Smoby Loopauto rood 443015 412195

Kinderen zijn nieuwsgierig en zullen houden van een betrouwbaar voertuig waarmee ze de wereld kunnen verkennen en op avontuurlijke reizen kunnen gaan. Deze Smoby loopauto zal het begin zijn van deze avonturen! De Smoby auto heeft een heldere, rode kleur en speels ontwerp en zal meteen de aandacht trekken van uw kieskeurige kleine. De ergonomische zitting is comfortabel om op te zitten en het voor- en achterveiligheidssysteem zorgt ervoor dat het voertuig niet kan omvallen. De rugleuning verandert in een handvat wanneer de auto wordt geduwd in plaats van zelf gereden. Uw kind kan de souvenirs die hij/zij langs de weg vindt in het verborgen compartiment onder de stoel verzamelen. Met deze mooie loopauto is alles klaar voor uw kleine ontdekkingsreiziger om een nieuw avontuur te beginnen! Dit speelgoed is geschikt voor kinderen van 10 maanden en ouder en mag alleen gebruikt worden onder toezicht van een volwassene.
J-Services.nl Smoby Loopauto rood 443015 412195
Smoby Loopauto rood 443015
PRIJS: 24.98

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.