vidaXL bamboe wasmand rond bruin 242724

Onze bamboe wasmand is de ideale oplossing voor ieder huishouden. Het houdt uw vuile was uit het zicht en is tegelijk een decoratieve toevoeging aan uw interieur. De binnenbekleding is gemaakt van geweven polyester stof, wat geen vocht of geuren opneemt. Hij is ook uitneembaar waardoor u uw vuile was eenvoudig naar de machine kunt vervoeren. De mand is uitgerust met handvatten waardoor het eenvoudig verplaatst kan worden. Deze bamboe wasmand kan uit elkaar gehaald en opgevouwen worden als hij niet gebruikt wordt. Deze multifunctionele mand kan ook gebruikt worden om speelgoed van kinderen in op te bergen.
J-Services.nl vidaXL bamboe wasmand rond bruin 242724
vidaXL bamboe wasmand rond bruin
PRIJS: 22.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.