vidaXL Bedframe massief acaciahout bruin met zwarte poten 140×200 cm 242664

Dit hoogwaardige bed van massief acaciahout wordt de blikvanger van uw slaapkamer. Met een elegante en toch ingetogen uitstraling geeft dit acaciahouten bed uw slaapkamer een vleugje verfijnde charme. Door het hoofdbord met de horizontale houtstructuur krijgt het bed een moderner en tegelijkertijd nonchalanter ontwerp. Het gebruikte acaciahout is bijzonder stevig en eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. De natuurlijke randen van het hout weerspiegelen de oorspronkelijke vorm van de boom, waardoor het bed nog mooier wordt. Montage is ontzettend eenvoudig. Dit bed is geschikt voor een matras van 140 x 200 cm. Let op: de levering bevat alleen een bedframe. Matras en lattenbodem zijn niet inbegrepen.
J-Services.nl vidaXL Bedframe massief acaciahout bruin met zwarte poten 140×200 cm 242664
vidaXL Bedframe massief acaciahout bruin met zwarte poten 140x200 cm
PRIJS: 285.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.