vidaXL behang bamboe 15 x 10 m natuurlijk 242705

Dit behang kan worden gebruikt als highlight voor korte delen van de muur, barbekleding, achtergrond voor uw flatscreen of als spatscherm in de keuken. U kunt uw interieur op verschillende manieren mooier maken! Bamboe is een sterk en flexibel natuurlijk product dat perfect is als behang of tapijt op de vloer. Dit behang van bamboe is gemaakt van 100% natuurlijke bamboestroken en bevat een antislip, ventilerende achterkant van gewoven gaas om hem op zijn plek te houden en de duurzaamheid te vergroten. Onze bamboe wandbekleding kan eenvoudig worden gebruikt op welvingen en hoeken! U kunt het behang eenvoudig op wanden, plafonds, zuilen, balken en meubelfrontjes bevestigen. Voeg een uniek design element toe dat bij uw uitstekende smaak en levensstijl past! Let op: bamboe is een natuurlijk product en kan kleine onregelmatigheden bevatten.
J-Services.nl vidaXL behang bamboe 15 x 10 m natuurlijk 242705
vidaXL behang bamboe 1,5 x 10 m natuurlijk
PRIJS: 142.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.