vidaXL Kattenkrabpaal 64 cm 1 huisje grijs 170330

Met deze mooie kattenkrabpaal kunnen uw katten krabben, rusten, zich verstoppen, klimmen en relaxen wanneer ze willen. Hij past bij iedere inrichting. De kattenkrabpaal geeft uw kat de ruimte om zich heerlijk uit te strekken en zorgt voor een prettige plek om te liggen, met name in de koude wintermaanden wanneer hij of zij niet naar buiten kan. Het met pluche beklede oppervlak is zeer comfortabel en de krabpalen zijn in sisal touw gewikkeld. De paal heeft een huisje waarin uw kat zich kan verstoppen en ontspannen. De krabpaal heeft ook twee uitkijkplateaus om uw kat bezig te houden. De basis is stevig en stabiel en is geschikt voor meerdere katten.
J-Services.nl vidaXL Kattenkrabpaal 64 cm 1 huisje grijs 170330
vidaXL Kattenkrabpaal 64 cm 1 huisje grijs
PRIJS: 37.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.