vidaXL Luxe kunstleren bed met traagschuim matras 180 x 200 zwart 270640

Dit kunstleren bed geeft uw slaapkamer een luxe uitstraling. De bekleding is gemakkelijk schoon te houden en waterafstotend en het bed heeft een lattenbodem gemaakt van populierenhout. De met schuim gevoerde bekleding is zacht en comfortabel, zodat u lekker tegen het hoofdeinde aan kunt leunen. De traagschuim matras is extra dik met zijn 17 cm en heeft een comfortabele dichtheid. Hij gaat direct terug naar zijn oorspronkelijke vorm nadat u erop heeft gelegen. De meegeleverde matras heeft een uitwasbare hoes en is lekker zacht en comfortabel, verdeelt uw gewicht en vermindert zo de stress op de drukpunten in uw lichaam. Dit is bevorderlijk bij gewrichtspijn, slapeloosheid, rugpijn en nekpijn. De matras bestaat uit vijf lagen, van boven naar beneden: polyester toplaag 2 cm, 40 D traagschuim, 14 cm normaal schuim, 1 cm normaal schuim en een polyester toplaag. NB De matras kan uit hygiënisch oogpunt niet worden geruild.
J-Services.nl vidaXL Luxe kunstleren bed met traagschuim matras 180 x 200 zwart 270640
vidaXL Luxe kunstleren bed met traagschuim matras 180 x 200 (zwart)
PRIJS: 464.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.