vidaXL Wit kunstleren bed golvend ontwerp 180 x 200 cm met Memory Foam Matras 270593

Dit mooie kunstleren bed heeft een stevige constructie en een stijlvol ontwerp. De bekleding van kunstleer is waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken. De lattenbodem met gebogen latten is gemaakt van kwaliteits-populierenhout, en u kunt lekker tegen het zachte, gevoerde hoofdeinde aanleunen. De meegeleverde extra dikke memory foam matras van ongeveer 17 cm. verdeelt uw lichaamsgewicht, en neemt na gebruik snel de originele vorm aan. Een memory foam matras kan helpen bij gewrichtspijn, slapeloosheid, rugpijn en nekpijn. De matras bestaat uit 5 lagen, van boven naar beneden: een polyester hoes, 2 cm 40 D memory foam, 14 cm normaal schuim, 1 cm normaal schuim en een polyester hoes. NB: Uit hygiënisch oogpunt kan de matras niet worden geretourneerd als de verpakking is geopend of verwijderd.
J-Services.nl vidaXL Wit kunstleren bed golvend ontwerp 180 x 200 cm met Memory Foam Matras 270593
vidaXL Wit kunstleren bed golvend ontwerp 180 x 200 cm met Memory Foam Matras
PRIJS: 286.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.